BEVROREN BALLONNEN.

Standaard

BEVROREN BALLONNEN.

Voor iedereen die houdt van spelen en gekke/creatieve of bijzondere dingen doen,  hier een paar grappige ideetjes. Het vriest.. en wat erg leuk is om eens te doen is een paar/veel ballonnen vol te laten lopen met water.. en ze dan een nacht  in de tuin of op het balkon leggen. Laten bevriezen,.. de volgende dag kun je dan het ballon- vel eraf halen en je hebt een erg grappige vorm.

Met deze vorm zijn er veel creatieve dingen te bedenken.. Lege melkpakken zijn mooi om staven ijs te krijgen. Ballonnen zijn mooi om ronde vormen te krijgen.

BEVROREN BALLONNEN.

Wat kun je ermee doen:

1. Met water en waterverf/ecoline of zo kun je het ijs kleuren. Dat moet je dan wel doen VOORDAT je het in laat vriezen.. Maar een paar druppels ecoline kun je aan het water toevoegen. Simpel.. Twee  halve ballonnen, die dicht tegen elkaar gelegd zijn,  vormen   samen een hart. Rood gekleurd is het mooi om te zien. 🙂  Of een andere kleur.. BEVROREN BALLONNEN.

BEVROREN LIEVEHEERSBEEST- BALLONNEN

2. Lieveheersbeestjes kun je ook van rode kleurstof en wat zwarte (vuilniszak)-stippen maken. Ballon laten bevriezen.. Kinderen vinden dit erg spannend.. En dan een stuk of 20 tegelijk, he.. Je hele tuin vol.. Kids vinden het geweldig en het kost even 2x niks!!  🙂 Of een giganties lange slang/rups van lange dunne ballonnen en gevormd met  groen gekleurd water (of allemaal kleurtjes..) … Grote ronde kop voorop.. FEEST voor kids..  🙂

3. Melkpakken vol water laten bevriezen.. je kunt de hele tuin vol schrijven..  🙂

BEVROREN KUNSTWERKEN.

4. Prachtige kunstwerken kun je maken met bevroren ballonnen en bevroren melkpakstaven.. Even vast laten vriezen met heet water.. KUNSTWERKEN.. Zeker met kleurtjes erin gevroren.. Bij de HEMA kost waterverf  erg weinig.. Of misschien staan er thuis nog wat restjes..  🙂

5. Ook doodgewone plastic zakken laten zich hiervoor lenen. Groot/klein/rond/gevormd/met- of zonder kleur/in een doos gelegd/ nou,..ja.. creatief moet je zelf ook een beetje zijn..   🙂

6. Laat een ballon bevriezen,………………..

en leg die thuis in een mooie grote glazen schaal.. Lamp erboven.. de damp komt eraf van de kou.. (niet laten overstromen..)  🙂 SCHITTEREND OM TE ZIEN.. (Bijv in HARTVORM.. zeer romanties.. )

7. En wat je zelf maar bedenkt.. ..

8. Ballonnen omwikkelen met touw of draad.. je kunt vormen wat/hoe  je wilt.. BEVROREN BALLONNEN, leuk om te doen, mooi om te zien,.. en creatief winters !

9.. SUCCES VERZEKERD en VEEL PLEZIER !..        Over Tieneke Scholtens

Welkom op "De geneeskrachtige keuken" Foodlog. Dit is een geheel persoonlijke foodlog. Mijn naam is Tieneke Scholtens. Ik heb één hobby. Koken en leren over de uitwerking van voeding en ayurveda. De geneeskrachtige keuken heeft mijn passie, vooral wat de ayurvedische achtergrond betreft. Koken doe ik graag met een gezondheids achtergrond, dit doe ik al 49 jaren lang. Ik kom uit het onderwijs, en heb met enthousiasme eet- en kookles aan de kinderen gegeven. Ook interesseer ik me al ca 33 jaren lang voor de kennis over voeding uit de oude Ayurveda. Met een langdurende liefde voor kurkuma. Hoe prachtig en natuurlijk kunnen dingen zijn.

Leuk om u op mijn blog te ontvangen. Als u wilt, kunt u een reactie voor anderen achterlaten.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.