LEUKE LINK’s

waar heb ik mijn zeep nou gelaten,..

..waar heb ik mijn zeep nou gelaten,…

 • Op Hemelvaarts dag waren wij op een Fair, in Hellum, Groningen. Daar zagen wij een stand die een bijzonder product had. Zelfgemaakte zeep. Rook goed, voelde goed. ZIN OM DE SITE TE ZIEN ?  WWW.Z8ZEEP.NL

 

 

 

 

 

 • Een leuke link is ook de       WWW.SPADREAMS.NL  Van wellness vakanties tot verwennen met een hotstone behandeling. Van AYURVEDA vakanties, tot een ontspannen weekend weg. Klik maar eens op de link.

 

 • Een leuke link over kurkuma gezichtsmasker zelf maken is : www.beautylab.nl (zie foto)
 • Via onze website http://www.volrecepten.nl kunnen onze bezoekers grasduinen in meer dan 41.000 recepten vermeld in blogs en websites. Bovendien hebben we voor onze bloggers een lijst met Topblogs samengesteld, waar u andere bloggers kunt vinden én uw eigen blog kunt toevoegen:http://www.volrecepten.nl/topblogs-met-recepten. Wij indexeren uw recepten zodat onze bezoekers ze via onze zoekmachine kunnen vinden. Bovendien is Volrecepten.nl volledig gratis!

 

 • In Nederland zijn er niet zo veel echt vega sites, hier een leuke vegetarische site. Met een geweldig recept voor een SEITAN STOVERIJ !  WWW.EVAVZW.BE   ( EVA= Ethisch Vegetarisch Alternatief.) **  En heerlijke recepten, van dezelfde site  KLIK MAAR ! Dan ben je direct op de goede pagina..

 

 • Op mijn zoektocht over het net naar seitan,.. eigenlijk wou ik een artikel over seitan schrijven. Maar dat was niet nodig, en de moeite niet waard. Want er is een site die je alle info over seitan geeft die je zoekt. Van maken tot recepten.   WWW.ANDREAS333.COM . Moeite waard als je graag seitan lust.

 

 •  Vandaag heb ik een leuke, interessante en zeker de moeite waard ,  site gevonden. DE GROENE MAMA,.. voor alle moeders met moeilijk etende kinderen. Een site vol grappige ideetjes !  Ze gaf een reactie op een van mijn artikelen, en toen heb ik deze site gezocht en gevonden .
 • Kijk maar eens op :       WWW.DEGROENEMAMA.COM   ……  een site van onze zuiderburen 🙂
 • Hier een paar nieuwe leuke link’s. Op mijn zoektocht naar leuke website’s en verrassende dingen kom ik vaak bijzondere site’s tegen. Ik ga ze met jullie delen :

1. VET, gooi geen oud (frituur) vet door de gootsteen, je kunt er nog geld mee verdienen. Zet een container bij je favoriete club neer, een volle container levert ca 20 a 25 € op.  Kijk maar op : WWW.VETRECYCLEHET.NL

2. BUDGET, rob’s budgetmenu is weliswaar geen volledig vegetarische site, maar zeker de moeite waard als je graag gezond en goedkoop wilt eten.  Kijk maar op : WWW.ROBSBUDGETMENUS.NL . De goedkoopste verse maaltijd bedraagt maar .50 ct .

3. ETEN VAN DE STRAAT, dit is een erg leuk kijk- en kookboek. Het gaat over Indiaas straatvoedsel, lekkere recepten en veel te kijken. Door QR-codes is het een interactief boek, waardoor je met je smartphone in een andere wereld komt. Dit is dus geen website, maar een boek. Kijk maar eens op WWW.STREETFOOD-WORLD.COM .  Meer info vind je op:WWW.DUNIYA.ORG

4. BRUINE BONEN BENDE, is een bijzonder leuke nieuwe site. Vanwege hun hoge proteïne gehalte worden peulvruchten vaak als vleesvervanger gebruikt. Een aangename verrassing was de vondst van de volgende websiteWWW.BRUINEBONENBENDE.NL .Weliswaar niet 100 % vegetarisch, maar zeer de moeite waard om een kijkje te nemen.

5. KOKEN IN DE MIDDELEEUWEN,      http://www.coquinaria.nl  een hele oude geschiedenis site over koken.

Met recepten en allerlei originele   wetenswaardigheden. Bijzonder interessant !

»

 1. Hallo Tieneke,

  Ik kwam ergens de term “vaudouvan” tegen. Omdat ik niet wist wat dit was even gegoogeld en zo kwam ik op jouw site terecht met een heerlijk recept voor deze Indiase kruidenmix en.. nog VEEL meer leuke weetjes en recepten. Compliment! Wij zijn gek op de Indiase keuken, hebbben een eigen moestuin, eten geen vlees en hebben een B&B in Frankrijk, waar we ook koken voor gasten. Die laten we graag kennismaken met en genieten van de pure keuken zonder vlees. Jouw site geeft weer nieuwe impulsen, waarvoor dank.

  Groet, Charlotte

 2. Hi Tieneke,

  Leuke site met een schat van informatie heb je! Wij doen ook veel met kruiden en dan vooral voor mensen die geen buiten hebben of het hele jaar door willen kweken. Zou je misschien een keer over ons willen bloggen of onze link willen vermelden onder jullie kopje “leuke links”? Zou super zijn. Het gaat om de volgende site: http://www.aerogarden.nl

 3. Hallo Tieneke,

  Deze site ziet er heel goed uit, komplimenten.

  Bij de links deel 1 staat de site van Robsbudgetmenus.
  Deze site wordt niet meer bijgehouden want Rob is helaas te vroeg overleden.

  Groet,
  Geert Cornelissen.

 4. Hallo Tineke,
  Op je fantastische site terecht gekomen nadat je me een visitekaartje had gegeven op de fair in Hellum. Ik stond daar met mijn handgemaakte ambachtelijke natuurzeep, Z8Zeep. Overdonderd door deze rijke schat aan informatie en recepten. Zal hier nog wel wat tijd doorbrengen. Leuk!
  Hartelijke groet,

  Marchien
  Z8Zeep.

  • Hoi, die Marchien. Dank voor jouw enthousiaste reactie, vind ik ook leuk. Het was een leuke fair in Hellum. Op Hemelvaartsdag. En ook zeer druk, wij zijn er niet zo heel lang geweest. Mijn moeder was bij ons, en die kan geen uren meer rondslenteren. Ik heb daar niet zoveel kaartjes uitgedeeld, stuk of 3. Ik kijk altijd eerst of mensen misschien geïnteresseerd zouden kunnen zijn. Kun je aan hun producten vaak wel zien. Jullie product was erg bijzonder ! Rook goed, en voelde goed ! Dus,.. kaartje ! Hier in Groningen is het koud en nat, ik ga straks weer een nieuw artikel toevoegen. Een hele fijne dag gewenst, en tot BLOG’S 🙂 LFS en GRTJS van TIENEKE 🙂

  • Hoi, Mark,.. dank voor je compliment. Ik heb ook even op jouw site gekeken. En dat ziet er ook goed uit ! Daarom heb ik jou bij mijn “LEUKE LINK’S geplaatst. Alvast een fijn weekend gewenst ! 🙂 GRTJS van TIENEKE

Leuk om u op mijn blog te ontvangen. Als u wilt, kunt u een reactie voor anderen achterlaten.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.