»

  1. Goedeavond ik heb een vraag over mn zoon hij is in voorjaar aan fistel geopereerd is fout gegaan onsteking bij gekomen twee maanden twee keer per week spoelen door wijkverpleegkundigen nu is weer terug gaat ingeprikt antibiotica pijnstiller en volgende week terugkomen is curumine mischien of wat anders ook goed voor hem curcumine is toch ook goed voor onstekingen gr mar

    • Goedemorgen, Mevrouw Marja. Dank voor de mail. Ja, dit zijn vervelende dingen voor jouw zoon. Zeker helpt curcumine c3 prima bij ontstekingen. Het is een natuurlijke anti biotica. Maar omdat jouw zoon ook al antibiotica gebruikt, kan hij beter eerst deze kuur afmaken. Want het zou kunnen zijn dat er een interactie is tussen de antibiotica en de curcumine c3. En dan is hij nog ‘veel verder van huis’ . We houden contact. Met vriendelijke groet van Tieneke.

  2. Goedeavond smorgens neem ik curcumine bij ontbijt en avonds nu aswaghanda maar duurt lang voor dat ok slaap mag ik het ook bij avondeten innemen want als ik slaap val is pas later wel goed in slaap daarom dacht ik eerder bij avondeten gr Mar

  3. Goedemorgen ik wil curcumine kurkuma slikken mey granaatappel waarbij moey ik de granaatappel slikken of is dat teveel en mag ik dat blijven slikken jaren gr mar

Leuk om u op mijn blog te ontvangen. Als u wilt, kunt u een reactie voor anderen achterlaten.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s