DISCLAIMER.

Standaard

DISCLAIMER: 

 

                                                                                                 Appingedam, 13-8-2011:

 

 

  • Deze site, http://www.degeneeskrachtigekeuken.nl  doet geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is op persoonlijke titel en uitsluitend en alleen bedoeld voor informatieve doeleinden. 
  • Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen.
  • Geen van deze informatie, waar dan ook op deze site, dient te worden opgevat als medisch advies !  Raadpleeg daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts, met kennis van natuurlijke supplementen voor aanvang van gebruik van supplementen, natuurvoeding  en/of voedingsadviezen.
  • Bij het verstrekken van alle in deze website-blog, degeneeskrachtigekeuken, genoemde informatie, beroepen wij ons op het ons ook toekomende recht op vrijheid van meningsuiting, zoals dat ondermeer gewaarborgd wordt in ARTIKEL 10 LID 1 van het Europees Verdrag ter bescherming van de Rechten van de Mens en de fundamentele vrijheden. ( https://nl.wikipedia.org/wiki/Vrijheid_van_meningsuiting )
  • Zie voor meer Juridische informatie onze andere disclaimer.

 

Deze eerste dislaimer, omtrent degeneeskrachtigekeuken.nl,  is opgesteld op 13 augustus 2011.

Het team van “www.degeneeskrachtigekeuken.nl”

Over Tieneke Scholtens

Welkom op "De geneeskrachtige keuken" Foodlog. Dit is een geheel persoonlijke foodlog. Mijn naam is Tieneke Scholtens. Ik heb één hobby. Koken en leren over de uitwerking van voeding en ayurveda. De geneeskrachtige keuken heeft mijn passie, vooral wat de ayurvedische achtergrond betreft. Koken doe ik graag met een gezondheids achtergrond, dit doe ik al 49 jaren lang. Ik kom uit het onderwijs, en heb met enthousiasme eet- en kookles aan de kinderen gegeven. Ook interesseer ik me al ca 33 jaren lang voor de kennis over voeding uit de oude Ayurveda. Met een langdurende liefde voor kurkuma. Hoe prachtig en natuurlijk kunnen dingen zijn.

Eén reactie Volgende »

Leuk om u op mijn blog te ontvangen. Als u wilt, kunt u een reactie voor anderen achterlaten.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.