DISCLAIMER.

Standaard

DISCLAIMER: 

HET VOLGENDE LIJKT MIJ VERSTANDIG OM TE DOEN:

TOCH WIL IK, VOORDAT IK MET DEZE SITE VERDER GA,  EEN DISCLAMER NOTEREN

13-8-2011:

 

Deze site, TIENEKESCHOLTENS.WORDPRESS.COM doet geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.

Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen.

Geen van deze informatie, waar dan ook op deze site, dient te worden opgevat als medisch advies !  Raadpleeg daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts, met kennis van natuurlijke supplementen voor aanvang van gebruik van supplementen, natuurvoeding  en/of voedingsadviezen………………….

13-8-2011

Ik bedank jullie voor het lezen van mijn BLOG, ..En tot de volgende keer!

Groeten van Tieneke.

Over Tieneke Scholtens

Welkom op "De geneeskrachtige keuken" blog . Mijn naam is Tieneke Scholtens . Sinds mijn kindheid heb ik een hobby. Koken. De geneeskrachtige keuken is mijn passie, vooral wat de ayurvedische kookwijze betreft. Koken doe ik graag met een gezondheids achtergrond.

Eén reactie »

Leuk om u op mijn blog te ontvangen. Als u wilt, kunt u een reactie voor anderen achterlaten.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s