WEESKINDEREN IN UGANDA.

Standaard

WEESKINDEREN IN OEGANDA.

Dit is Gini..Een nieuwe BLOG van mij. Het gaat hier goed.  Er is veel te doen , op onze Dekurkumaspecialist.nl .  Ik heb een hele tijd na gedacht over een nieuwe blog . Ik had al van alles bedacht.  Opeens een goed idee :

Ik ken een geweldige jongedame .  Ze heet Gini Pullen, en vertelde me , een poosje geleden, dat ze een weeshuis in Oeganda ging beginnen. Vol enthousiasme en vrolijkheid. Ik dacht..”…..Mens..geweldig !  We helpen je mee !  Geven aan een goed doel is een goede zaak. Voor iedereen..”

Ze is nu een paar jaren bezig. Ze heeft wel sponsors, maar wat meer ‘armslag’ zou ze graag willen hebben.. ook  hebben we haar aangeboden om van ieder verkocht item in onze webshop een klein bedrag te doneren aan haar Kinderproject in Oeganda.  Dat hebben we zo afgesproken.

STRAATKINDEREN IN OEGANDA.

Dit is echt bijzonder. Een maand later is Gini vertrokken. Ze heeft haar eerste kinderen gewoon “gevonden” , die hadden de mensen daar weggegooid. Weggegooide kinderen onvoorstelbaar ! Een lag er in een latrine. Gini is geweldig ! Weggegooide kinderen in Oeganda. 

Nu zijn we weer een paar  jaren verder. Graag zou ik jullie willen laten delen in de moed, doorzettingsvermogen en enthousiasme van Gini..  Ik vind het zo’n  geweldig mens.

Hier dus een clip van Gini.

Het leek me opeens een goed idee om voor Gini deze BLOG te schrijven.

Ik wens jullie allemaal een goede week toe… met veel grapjes, lol  en plezier. Verder heel veel kijkinfo over  deze moedige Nederlandse dame in Oeganda gewenst.. (Ze komt van oorsprong uit de buurt van Zwolle. )

Ook door Uw bestelling bij dekurkumaspecialist.nl helpt U een kind.

Dank U wel , namens Gini en de kids.

Het  project “THE HOME  OF HOPE & DREAMS” 

Groetjes en tot de volgende BLOG van Tien.  🙂

 

Over Tieneke Scholtens

Welkom op "De geneeskrachtige keuken" Foodlog. Dit is een geheel persoonlijke foodlog. Mijn naam is Tieneke Scholtens. Ik heb één hobby. Koken en leren over de uitwerking van voeding en ayurveda. De geneeskrachtige keuken heeft mijn passie, vooral wat de ayurvedische achtergrond betreft. Koken doe ik graag met een gezondheids achtergrond, dit doe ik al 49 jaren lang. Ik kom uit het onderwijs, en heb met enthousiasme eet- en kookles aan de kinderen gegeven. Ook interesseer ik me al ca 33 jaren lang voor de kennis over voeding uit de oude Ayurveda. Met een langdurende liefde voor kurkuma. Hoe prachtig en natuurlijk kunnen dingen zijn.

Eén reactie Volgende »

  1. Ik ben een veganist en via de bestelling van een kurkuma-longa product hier terecht gekomen.
    Wat ik in de recepten en voedingsadviezen mis, is hoe een veganist om kan gaan met voeding (ik weet het wel, maar mogelijk willen anderen het ook weten?). Verder: mooie site, goede uitgangspunten, Moeder Aarde heeft veel van deze mensen nodig!

Leuk om u op mijn blog te ontvangen. Als u wilt, kunt u een reactie voor anderen achterlaten.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.