De oude kracht van Miron glas

Standaard

Er bestaan honderden soorten verpakkingen. De ene is duurzamer dan de andere. Plastic verpakkingen zijn omstreden. Zeker als het om de slechte afbreekbaarheid gaat. Karton is, als verpakking, beter maar niet voor iedere inhoud geschikt. Glas heeft een lange duurzaamheid, het houdt járen en is milieu vriendelijk. Toch heeft iedere soort glas een andere soort invloed op de inhoud. Er is bruin glas, blauw glas, groen glas, wit glas etc. Dit is overal wel verkrijgbaar. In de oudheid, bij de oude Egyptenaren, maakte men gebruik van een bijzonder soort glas. Een soort glas  gemaakt uit een mix van minerale oxiden en silica. Het is diep violet van kleur en verlengt de frisheid van de inhoud. En het ziet er práchtig uit ! Dekurkumaspecialist stapt óók over op dit bijzondere soort glas. Het heet Miron glas. Hier vindt u een leuk en informatief artikel over dit soort glas, het heet Miron glas. 

Wat is Mironglas ?

de-bodem-van-de-mironglas-pot

Hier kijk je ín de miron glazen pot, je ziet de bodem. 

Miron-glas is eigenlijk niet ‘nieuw’. Het is zó oud, dat we het weer nieuw ontdekt hebben. De oude Egyptenaren, en ook de alchemisten in de Middeleeuwen, zagen de voordelen van dit soort glas al lange tijd. In oude tijden werden kostbare oliën, parfums en natuurlijke medische producten bewaard in gouden potten, of in violette glazen flesjes, vaatjes, potten en vaten.

Dit soort glas heeft een diep violette kleur. Het was een zeer kostbare manier om middelen in te verpakken, omdat het tijden houdbaar blijft. En ook werd erover geschreven dat het de werking van de inhoud versterkt.

De waardering voor de speciale beschermende eigenschappen van violet glas is terug te voeren tot de oude Egyptische cultuur. In die tijd werden waardevolle essences (oliën) en natuurlijke genezende producten bewaard in goud of in violette glazen vaten.

In 1851 beschreef Jakob Lorber (Graz, 1800-1864, leraar, musicus en mysticus) een methode om zonnegenezende middelen te creëren; zonlichtfotonen geabsorbeerd in homeopathische bolletjes. Deze delicate producten moesten worden gemaakt en bewaard in donkerviolet glazen schalen. Volgens Lorber zouden producten die in violet glas zijn opgeslagen, met zonne-energie worden verrijkt en hun energie behouden.

De prachtige violette kleur van dit soort glas is het resultaat van een gepatenteerde mix van minerale oxiden en silica. Het is, nog steeds, het enig bekende soort glas dat een belangrijke werking extra biedt. Het breekt het licht op een speciale manier, waardoor geurstoffen, kleuren en werkzaamheid en andere goede eigenschappen van de inhoud, langer houdbaar blijven. Men heeft er vroeger over geschreven dat de inhoud levenskracht creëert door het te verpakken in dit soort glas.

Net zoals een magneet energie uitzendt die – in een fractie van een seconde – naalden in dezelfde richting stuurt, zo lijkt de bio-energie van producten in Miron violetglas op een meer samenhangende en krachtige manier te zijn geordend. Mensen die gevoelig zijn voor energie kunnen vaak met gesloten ogen voelen of een van potje Miron violetglas is of van een ander soort glas. Ze zeggen dat ze de hogere frequentie van Miron violetglas voelen. Ja, het is iets héél bijzonders, zeker als verpakking van natuurlijke middelen. En dit gaat De Kurkuma Specialist ook gebruiken.

Het is een echte trendsetting, om óók onze producten hierin te verpakken. Vonden ze, bij de kurkuma specialist.

Waar komt dit Miron-glas vandaan ?

Uit Hoogeveen. Miron-glas is een Nederlands product. Het is een Nederlands bedrijf dat nu dit soort glas maakt. Het is óók het enige bedrijf ter wereld dat producten van miron-glas laat maken. Het productie proces zelf is niet eenvoudig. En was, in eerste instantie, alléén nog maar in kleine hoeveelheden verkrijgbaar. Maar nu leveren ze aan Engeland, Duitsland en landen rond de Middellandse zee. Ook Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid oost Azië hebben belangstelling.

Op nummer 1, bij de verkoop van dit glas, staat de afzet markt in Amerika. Dit soort glas staat in Amerika al lange tijd op een hóóg voetstuk. Dáár heeft Miron-glas een echte “cult status”. Dit heeft, onder andere, te maken met een wijd verbreid verbruik van natuurlijke middelen, zoals bijvoorbeeld kurkuma en andere ayurvedische en/of natuurlijke  middelen. Dit zijn producten die bij uitstek geschikt zijn om in violet glas te bewaren.

Conserverende resultaten ?

Vergelijking-miron-glas-gewoon-glas

  1=Miron glas                      2=Bruin glas                   3=Wit glas

Ontdek de verbluffende conserverings resultaten die zijn geboekt bij het gebruik van Miron-glas. Je kunt er alles in verpakken. Kruiden, specerijen, verse waren. Voedingssupplementen en kruiden preparaten. Hier is, bijvoorbeeld, gedroogde bieslook verpakt. Na ca 3 maanden ziet het er als volgt uit.

  • Nummer 1 ; gedroogde bieslook in Miron-glas
  • Nummer 2 ; gedroogde bieslook in bruin glas
  • Nummer 3 ; gedroogde bieslook in wit glas.

De miron glazen pot heeft de bieslook duidelijk beter bewaard. Dat is te zien aan de kleur.

Daarom zeggen ze bij de kurkumaspecialist ook altijd, dat je beter géén kleine doorzichtige glazen potjes met kurkuma bij de supermarkt kunt kopen. De lichtheid en levenskracht is allang vervlogen. Het product heeft geen kracht meer. Daarom verpakken ze bij de kurkuma specialist ook álles in een donkere verpakking. Ook de kurkuma poeder

Ayurvedische, natuurlijke producten en Miron-glas

De ayurveda kent géén chemische middelen. Alle ayurvedische producten zijn van een 100% natuurlijke oorsprong. Ayurvedische kruidenpreparaten komen derhalve in een Miron-glas verpakking dan ook volledig tot hun recht.  Ayurvedische middelen zijn eigenlijk méér kruiden- en specerijen preparaten dan supplementen. Miron-glas versterkt en verlengt de houdbaarheid van de inhoud. Het helpt de bio energie van het te bewaren product te versterken. Voor ayurvedische producten is dit een waardevol gegeven.

U hoeft de ayurvedische producten, van de kurkuma specialist, nu niet meer in het donker te bewaren. Deze Miron-glas verpakking (1) is een bescherming op zich. Tests hebben aangetoond dat de producten, die zijn opgeslagen in Miron-glas, hun eigen en bijzondere eigenschappen gedurende lange tijd, soms zelfs jaren, kunnen behouden. Ook werd in oude tijden geschreven dat het de werking van de inhoud versterkt.

Daarover zegt de directeur van “MIRON glas”, Dhr. E. de Boer : “..deze bijzondere eigenschappen zijn nog niet voor 100% bewezen. Dat producten in Miron-glas langer bewaard kunnen blijven, staat voor ons weliswaar vast, maar een hard wetenschappelijk bewijs moet er nog komen. Ikzelf heb ook de overtuiging dat violet glas nog eens extra kracht aan natuurproducten geeft. Extra kleur, meer geur en meer smaak. Hij vergelijkt het met een biologische tomaat. Laat je op een gewóne tomaat allerlei chemische testen los, dan kun je misschien tot dezelfde resultaten komen. Maar,.. als je een hap neemt, dan pas proef je vaak het verschil wel.”..

Deze Fa. “Miron glas” is er mee bezig om een bewijs te creëren voor de extra kracht van violet glas. Dit gaat door de wetenschap van biophotonen. “Bio” betekent leven. “Photo” betekent licht. De “wetenschap van het levenslicht” is de juiste vertaling. Deze wetenschap bewijst dat er in elke levende cel licht zit. Miron staat dus eigenlijk voor het bewaren van het levenslicht in de producten.

Miron staat dus eigenlijk voor het bewaren van het levenslicht in de producten. En dáár houden ze wel van, bij De Kurkuma Specialist.

PS : Ze hebben nu bijna ál hun producten in Miron glas verpakt. Alléén de magnesium en de triphala nog niet, dat komt nog. De rest wél. Het staat vermeld op hun website.

Zoekt u de beste zuivere curcumine en/of kurkuma ?  In excellent mooie, luxe en trendsetting verpakte potten ? In Miron-glas ? Ik, persoonlijk, beveel u dekurkumaspecialist aan. Waarom ? Die heeft uitstekende kurkuma in huis, van hoge kwaliteit voor een lage prijs. Met goede Know-How, en kennis van het product. Met liefde en zorgvuldige controle voor al onze kurkuma. En met zorg uitgekozen supplementen. kurkuma zalf ? Kurkuma capsules ? Curcumine capsules ? Een webshop met specialistische kennis en veelzijdige kurkuma producten. Ze zijn goed en gevarieerd in heel veel kurkuma producten. Zij hebben ook Voordeel Verpakkingen van 300 capsules voor een zéér democratische prijs ! De nummer ÉÉN in kurkuma ! 

Disclaimer : Raadpleeg bij twijfel altijd een arts. Samensteller doet geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van dit artikel is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Houd er rekening mee dat de inhoud van dit artikel nog niets is geëvalueerd door medisch deskundigen. Geen van deze informatie dient te worden opgevat als medisch advies.  Raadpleeg daarom altijd een medisch gespecialiseerd/gekwalificeerd arts met kennis van natuurlijke supplementen voor aanvang van gebruik van natuurvoeding,voedingsadviezen en/of voeding of natuurlijke supplementen.

Bronnen :

  1. https://www.mironglass.com/ 
  2. https://www.violetflameglass.com/kirlian-energy-photography
  3. https://www.violetflameglass.com/secrets-of-violet-glass

 

Volgende »

  1. Pingback: Handige Keukentips (klap theezeefje) | De Geneeskrachtige Keuken

Leuk om u op mijn blog te ontvangen. Als u wilt, kunt u een reactie voor anderen achterlaten.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.